Vroege ochtendrit

Ja het was zondag 23 juni 2024 weer tijd voor de vroege ochtendrit bij de familie Lescher.

Rond half acht kwamen de eerste menners zich melden voor de koffie met krentenbollen om daarna aan te spannen en rond 8 uur met 4 aanspanningen vertrokken richting Almelo.

Eerst stuk Weiteman gepakt om via nieuwbouw Almelo Noord-Oost met de prachtige nieuwbouw villa’s richting kanaal Almelo Nordhorn en de pook door de Wateregge naar de Gravenallee om daar aan het eind de sherry stop te houden.

Daarna door stukje oud Almelo en de Vriezebrug, Ootmarsumsestraat en Schelfhorst weer richting Weiteman en via de steenbank weer richting de Witteveensweg. Na 25 km zijn we weer aangeland op het vertrekpunt waar de catering ons verwent met broodje boerenomelet.

Na de buikjes weer lekker rond te hebben gegeten gaat iedereen weer tevreden huiswaarts. 

Iedereen bedankt voor de komst en tot de volgende keer. 

John & Bernadette Lescher