Weitemansrit

Deze  zondag 2 april 2023 stond de Weitemansrit weer op de agenda.  Na een week van veel regen was het zondag zonneschijn en droog weer geregeld door Jan.

De route en aanspanplaats maar wel ff moeten wijzigen i.v.m. de vele regen. Het weiland tegenover ons was onbegaanbaar geworden. 

Om half elf, na de koffie met cake, zijn we met 5 aanspanningen vertrokken richting Tubbergen, door het dorp Geesteren en via de Huijer. In verband met de weersomstandigheden toch maar meer verharde weg genomen dan gepland.

Na 13 kilometer in Tubbergen aangekomen de paarden even laten rusten en daarna weer via het Hondeven huiswaarts naar de Witteveensweg waar Mariska Addink ons al opwachtte met heerlijke gebakken pannenkoeken .

Al met was het weer een geslaagde eerste rit van het seizoen.

Allemaal bedankt. John Lescher