Extra ingelaste Authentieke rit (recreatief ook toegestaan)

7 augustus 2021 (tijd vervroegd naar 15.30 uur i.v.m. het korten van de dagen)

Extra ingelaste Authentieke rit (recreatief ook toegestaan) 

Op 7 augustus willen wij toch voor alle Authentieke rijders een rit organiseren.

Normaliter is de Twenterit de Authentieke rit van de Koets’n Keerls en daarnaast wordt bij de Almelose Ruiterdagenrit en de Singravenrit ook Authentiek gereden.

Maar helaas konden deze geen van drieën doorgaan in verband met het coronavirus. Juist omdat wij dat als bestuur ook erg betreuren hebben John Lescher, Leo Groothuis en Eddie Schoneveld de handdoek opgepakt en voor zaterdag 7 augustus een extra rit uitgezet waarbij wij hopen veel Authentieke rijders toch te bedienen in hun wens om hun mooie oude wagen aan het publiek te gaan tonen. Wij willen hiervoor ook de lokale media benaderen zodat de mensen hiervan ook op de hoogte zijn.

De rit gaat voor 99 % over verharde wegen en via Fleringen (langs kasteel Herinckhave) en Reutum zal het richting het oudste en pittoreske stadje in Twente; Ootmarsum gaan. Natuurlijk gaan wij bij terugkomst ook even door het prachtige dorp Tubbergen, maar de prachtige Twentse natuur zal ook de hele tocht de boventoon voeren. 

Ook deelnemers van andere menverenigingen willen wij van harte welkom heten.

Wij starten om 15.30 uur bij de familie Groothuis aan de Reutummerweg 29 te Tubbergen. Na afloop zal er ook aan de inwendige mens worden gedacht.

Wij hopen op veel authentieke rijders, maar bezit u geen authentieke koets dan is het natuurlijk ook prima wanneer u met uw recreatieve wagen aansluit. Wel hopen wij dat u er met uw kleding wel enigszins rekening mee zult houden.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze rit, maar wij willen wel graag dat u zich aanmeldt.

U kunt zich aanmelden bij de secretaris van de Koets’n Keerls: Melanie Lescher

@ dekoetsnkeerls@gmail.com of 06-40283726 

(aanmelding is vereist i.v.m. catering en parkeerplaatsen).