Hij heeft het weer geflikt!! Raymond Letteboer samen met zijn groom Nathalie Janssen Nederlands Kampioen 2 span

          

Nederlands Kampioen 2021 Samengestelde wedstrijd Klasse Z Tweespan.

Want het is niet de eerste keer dat hij dit mooie resultaat behaalt. Elf jaar geleden mocht hij ook deze titel in ontvangst nemen. De Vereniging De Koets’n Keerls feliciteren hem dan ook wederom met deze uitstekende prestatie. Wat een spannende wedstrijd konden we volgen op de livestream “ InBeeld.tv”, want fysiek aanwezig zijn was helaas nog niet mogelijk.

Maasdijk vrijdag 11 juni.

De Dressuur, zoals hij zelf zegt niet zijn sterkste onderdeel, maar het resultaat was een 7de plek en dat is toch een mooi resultaat in een deelnemersveld van 27 starts.

Maasdijk zaterdag 12 juni.

De Marathon, 8 hindernissen en een weg parcours afleggen in een voorgeschreven tijd. Raymond is hier goed in, hij manoeuvreert zijn tweespan door de hindernissen alsof het bijna van zelf gaat. Hij eindigt op een hele mooie tweede plek. Op de foto zie je Raymond in actie met zijn paarden. Beide wedstrijden bij elkaar opgeteld betekende dit een tweede plaats in klassement.

Maasdijk zondag 13 juni.

De Vaardigheid, de balletjes op de pionnen laten liggen en binnen te tijd eindigen. Een moeilijk parcours met lastige bochten en oxers (twee rij pionnen achtereen) en dan als één-na-laatste mogen starten! De voorgangers noteerden allemaal straffouten en tijdsoverschrijdingen. Hoe ga je dan zelf zo’n wedstrijd in? Heel koel en het verstand op “gaan en alle balletjes laten liggen”. Dat is hem bijna gelukt, één balletje en 63 seconden tijdsoverschrijding. Nu afwachten wat de nummer 1 gaat doen. Antonie ter Harmsel had meer pech en had te veel afgeworpen balletjes en tijdoverschrijving.

Het was toen duidelijk: Ons lid uit Oud Ootmarsum Raymond Letteboer was met zijn groom Nathalie Janssen en zijn twee paarden de Nederlands Kampioen 2021!