Bloodkook’nrit op 4 oktober 2020

In corona tijd een koetsen tocht …..daar moet je als organisatie over nadenken.

12 aanspanningen hadden zich hiervoor opgegeven (aanmelden verplicht) dus ondanks het miezerige weer: op naar Langeveen. Hier werden we opgewacht door Koen Maathuis die ons parkeerplaats in de wei aanwees. Na een hartelijk welkom door de familie Maathuis met koffie en cake, registreerde Tijs Maathuis alle deelnemers volgens corona voorschrift.

Om 10.30 vertrokken we vanaf de Witteweg richting Geesteren. Via de Broekbeke zandweg naar Langeveen. Vervolgens door het bos bij Meijersweg richting de Knoefbakker. De pauze was bij de fam. Weghorst in de wei. Hier stonden de dames Maathuis en Rikhof ons al op te wachten met kaas en worst. Na uitgerust te zijn vervolgden we de rit door mooie zand/gras paden terug naar de Witteweg.

Hier aangekomen waren de dames al druk aan het bakken van de bloodkook’n en bakleverworst. Ondanks het anderhalve meter afstand houden voorschrift (wegens het corona besmettingsgevaar) was de gezelligheid er niets minder om.

Familie Maathuis; bedankt en tot volgend jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie