Zomerrit

Beste leden van de Koets’n Keerls,

2020 gaat ook bij ons de boeken in als een van de bijzonderste jaren sinds de oprichting van de vereniging. Maanden lang werden er geen ritten georganiseerd.

Vanaf 1 mei werden de regels wat versoepeld, maar nog met veel restricties. Alle vergunninghoudende ritten vonden / vinden geen doorgang. Denk daarbij maar aan de Twenterit en de Tubbergse men- en ruiterdriedaagse.

Mede daardoor heeft Regio 1 in samenspraak met enkele bestuursleden bedacht om een extra rit in te plannen in een regio waar niet zo vaak gereden wordt.

Het is ook weer toegestaan om bij elkaar op de koets te zitten, maar wel blijft gelden: heb je ziekteverschijnselen blijf thuis.

Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om op zondag 16 augustus aan te spannen bij de Heide Hoeve, Heerdinkschotweg 8 te Wierden voor een prachtige rit in de gemeente Wierden en Hellendoorn.

Wij vertrekken daar om 10.30 uur en verwachten tussen 14 en 15 uur weer terug te zijn. Onderweg zijn er waarschijnlijk 2 stops. Er is een verkeersregelaar aanwezig om een veilige oversteek op gevaarlijke punten te begeleiden. 

Voor de rit is geen catering georganiseerd, dus neem zelf je natje en droogje mee. Tevens zouden wij het erg op prijs stellen wanneer je even laat weten als je meerijdt. Dit kun je doorgeven aan de secretaris van de Koets’n Keerls via e-mail: dekoetsnkeerls@gmail.com

Hopelijk tot 16 augustus,

Met vriendelijke groet, 

John Lescher, Melanie Lescher & Eddie Schoneveld

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie