Herfsttintentocht op 20 oktober 2019

Hallo lezers van de site,

Bij de redactie kwam van Miranda Bandt de vraag een stukje te schrijven over de herfsttintentoertocht van 20 oktober 2019. Deze toertocht werd uitgezet door Gerard Harink en de catering was voor Miranda bestemd. De tocht begon bij het bekende adres namelijk het Oelerschoolpad in de omgeving Oele. Op een zonnige dag een prachtige omgeving, maar op deze dag was de zon ver te zoeken en was de regen een onaangename verrassing. Maar dat was voor de 8 aanspanningen geen probleem, want er werd gewoon gestart, regen of geen regen we gaan. We hadden nog een verrassing; Johan te Riet was jarig en vierde zijn verjaardag deze dag op de koets. Johan ook vanaf deze kant nog van Harte Proficiat. De middagstop was bij familie Wesselink, waar Johan een bruine borrel rond liet gaan, er werd nog even getoast op de jarige.  Tegen 2 en had Miranda de eigen gebakken baklever in de pan. Heerlijk na zo’n natte rit. Na nog even nagepraat te hebben met elkaar ging ieder weer huiswaarts. Miranda en Gerard bedankten ieder voor hun komst en hopen op een terug komst volgend jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie